Апел за помош на Симон Тодоров

Јас, Симон Тодоров од Кочани, на 15 годишна возраст ненадејно ми се појави болета DG: Tu cavum nasi lat sin (angiofibroma juvenile’), тумор на крвните садови.

За мојот здравствен проблем потребна е итна операција во Италија, во болницата Варесе кај проф.Paul Castelnuovo.

Затоа ве повикувам и замолувам сите хумани граѓани и фирми, да ме помогнат да ги соберам паричните средства од 47.500 евра за да можам да заминам на операција и да му е радувам на животот.

Донаторска сметка: Шпаркасе банка (250-0230002647-21)

Граѓаните може да донираат парични средства и во донаторски кутии поставени во Пролет бар, Сити кафе, Либеро, Мр. Блек, Уни Паб и Осоговска куќа.

Сподели: