ОК ВМРО ДПМНЕ Кочани за утре најавува блокада од 16 до 17 и 30

Почитувани!! ВМРО ДПМНЕ утре во повеќе градови ширум Македонија ќе излезе со блокади на улиците. Ние, како ОК Кочани ќе организираме блокада на ул. ,, Раде Кратовче ” непосредно до градскиот плоштад. Протестот ќе започне во 16.00 часот до 17.30. БАРИКАДИТЕ ќе бидат нашиот одговор на оваа ненародна власт!! Со почит!ОК на ВМРО ДПМНЕ Кочани

Прочитај повеќе