СДСМ соопшти: Николчо Илијев е кандидатот за Кочани

Денеска конечно СДСМ го соопшти тоа што сите во Кочани го знаеја и очекуваа. Актуелниот градоначалник, „Николчо Илиев, ќе се бори за втор мандат како кандидат на коалицијата „Најдоброто за мојата општина“.“. Кандидатурата СДСМ ја аргументираше со – „Со бројните реализирани проекти, со големата поддршка од граѓаните и членството, Илиев е најдобрата понуда за Кочани и за следните четири години. Кочани мора да продолжи да се развива и напредува, а тоа е возможно само со Илиев и СДСМ на чело на општината“. Во меѓувреме, ден-два пред официјализирањето, Илијев, а не Илиев, ја активираше својата фејсбук предизборна…

Прочитај повеќе