Реновирана наставничката канцеларија во ОУ „Никола Карев“

Денеска беше отворена новата комплетно реновирана наставничка канцеларија во ОУ „Никола Карев“ Кочани, каде што наставниците ќе можат да ги извршуваат своите професионални обврски. Покрај реновираната наставничка канцеларија, во изминатите шест месеци од мандатот на в.д. директорот Александар Андов, остварени се и многу други проекти и зафати, меѓу кои отворена нова канцеларија за училишниот дефектолог, нова канцеларија за училишниот социолог и комплетно реновирање на просторијата на техничкиот персонал. Училишната библиотека е реновирана и проширена со училишна медијатека, обезбедени се нови модерни клупи за сите катови од училиштето, поставено е надворешно…

Прочитај повеќе