СЕРВИСНИ ИНФОРМАЦИИ 

Известување од КЈП „Водовод“ – Кочани за дефект во мрежата

Поради дефект на главниот потисен цевковод на водоводната мрежа, КЈП „Водовод“ –Кочани ги известува граѓаните МОЖНО Е да има прекин на водоснабдувањето во ВИСОКА ЗОНА на градот. Дефектот е лоциран, а службите работат на негово отстранување.КЈП „Водовод“ се извинува за несаканиот прекин на водоснабдувањето и повикува натрпение и смиреност.

Прочитај повеќе
СЕРВИСНИ ИНФОРМАЦИИ 

Соопштение од КЈП „Водовод“ – Кочани

Почитувани сограѓани, почитувани корисници, Следејќи ги најновите препораки на Владата за преземање дополнителни и заострени мерки и активности за превенција од ширење на корона вирусот согласно информацијата на Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за управување со кризи и на препораките на Комисијата за заразни болести при Министерството за здравство, ВИ ПРЕПОРАЧУВАМЕ: Сите Ваши потреби со службите на КЈП,,Водовод,,Кочани да ги извршувате преку телефон или со електронски пораки (е-маил) Плаќањето да го вршите преку електронска наплата на веб-страницата на претпријатието (office@vodovodkocani.com.mk) или електронските банкарства на Вашите банки. Наплатниот…

Прочитај повеќе