Асфалтирана пристапна улица во селото Грдовци

Заврши асфалтирањето на пристапната улица „1“ во селото Грдовци. Улицата е долга 67 м, широка 5,5 м, поврзана со сообраќајната инфраструктура  со улицата „Маршал Тито“. Асфалтирањето на улицата овозможува подобра сообраќајна врска и поголема безбедност на сообраќајот. Работите ги изведе „Стоименов“, а средствата се од Буџетот на Општина Кочани за 2023 година.

Прочитај повеќе