Во вторник во ЦК Бели Мугри, самостојна изложба на Марија Мицова Гацова

Во вторник на 17 ноември со НУЦК Бели Мугри ќе биде отворена втората самостојна изложба на цртежи со наслов „Колективна датабаза„ на Марија Мицова Гацова. На изложбата ќе бидат изложени 9 кружни цртежи, 21 цртеж со правоаголна форма, различни димензии и 3 објекти со висина од 92 см. Изложбата ке биде отворена со почеток во 12 часот, а на истата ке бидат запазени сите мерки за заштита од КОВИД 19.

Прочитај повеќе