Известување од КЈП „Водовод“ – Кочани за дефект во мрежата

Поради дефект на главниот потисен цевковод на водоводната мрежа, КЈП „Водовод“ –Кочани ги известува граѓаните МОЖНО Е да има прекин на водоснабдувањето во ВИСОКА ЗОНА на градот. Дефектот е лоциран, а службите работат на негово отстранување.КЈП „Водовод“ се извинува за несаканиот прекин на водоснабдувањето и повикува натрпение и смиреност.

Прочитај повеќе