Доброволната планинска спасителска служба потпиша меморандум за соработка со опшините Виница и Зрновци

Денес Претседателот на Доброволната планинска спасителска служба-Осогово, Гоце Исајов и градоначалниците на општините Виница и Зрновци потпишаа Меморандум за соработка и взаемна подршка.

Од ДПСС-осогово информираат дека оваа соработка е од големо значење за општините, а воедно апелирам до сите жители на општините Зрновци и Виница кои се заинтересирани и спремни да пристапат како членови на ДПСС-Осогово.

Сподели: