Најголеми Велигденски попусти во „РИВЕРСОФТ“ Кочани

Почувствувајте ја среќата на Велигденските празници. Бидете и вие дел големиот и единствен забавен шопинг во „РИВЕРСОФТ“- Кочани. Само од 15 април до 4 мај, пониски цени од сите, на најмоќните брендови кај нас. Одберете парче бела техника, телевизор, лаптоп, десктоп компјутер, компјутерска галантерија, инвертер клима, мобилен телефон, таблет, паметен часовник, мали кујнски апарати, велосипеди или мотори и добијте дополнителен екстра попуст на каса. „РИВЕРСОФТ“- Кочани нуди најпрофесионални решенија за вашите потреби. Купувајте со леснотија, „РИВЕРСОФТ“, е чекор напред со технологијата.

Прочитај повеќе