КЈП Водовод : В недела повеќечасовен прекин на водоснабдувањето

За сите корисници, на ден 10.04.2022 в недела ќе има прекин во водоснабдувањето од 8:00 до 17:00 часот, поради второ преспојување на реконструираниот дел на главниот цевковод.

Ви благодариме на разбирањето до сите корисници

Сподели: