Одбележан денот на пожарникарството

По повод Денот на пожарникарството во Македонија градоначалникот на Општина Кочани Љупчо Папазов ги посети Територијалната противпожарна единица – Кочани и Доброволното противпожарно друштво и ги врачи наградите на најуспешните пожарникари.

Наградата за најупешен пожарникар во 2022 година ја доби Влатко Јефтимов од ТППЕ.

Наградата за најуспешен доброволен пожарникар, што се доделува првпат, му беше врачена на Мирче Павлов од ДПД.

Сподели: