Веди Метал застапник за CFMOTO за Источна Македонија

CFMOTO Македонија од 5.август со продажен центар и во Кочани, како претставништво за Источна Македонија.

Компанијата Веди Метал е новиот застапник на најпродаваниот бренд на АТВ возила во Европа и на мотоцикли со потписот на КТМ (КА-ТЕ-ЕМ).

Во продажниот салон можат да се видат сите модели од гамата на CFMOTO, кои се присутни на Македонскиот пазар.

Уште ова лето бидете дел од авантурата на CFMOTO И VEDI METAL

Контакт: 078/437-732

Сподели: