Во Кочани регистрирани 5 новозаболени и 2 оздравени пациенти

Се зголемува бројот на новозаболени со КОВИД 19. За 24 часа во Кочани регистрирани 5 новозаболени и 2 оздравени пациенти. На ниво на држава од направените 9720 тестирања, регистрирани се 792 нови случаи од кои најмногу се од Скопје

Регистрирани се и 104 оздравени пациенти и 10 починати.

Сподели: