Пуштена во употреба училишна медиатека во ОУ „Никола Карев„

ОУ Никола Карев денеска ја пушти во употреба училишната медиатека,капитална инвестиција за училиштето.Училницата е опремена е со 65 инчен телевизор, 3D наочари, камери 360степени,микрофони,лаптоп,прожектор и другра современа дигитална опрема.

Оваа просторија ќе може да ја користат сите ученици и вработени во ОУ Никола Карев , а со тоа добиваат современи услови за унапредување на технологијата.

Сподели: