Прекин во водоснабдувањето во високата зона во Кочани

Поради дефект на главната водоводна линија, делови од високата зона ќе останат без вода од Градскиот водовод.

Прекин во водоснабдувањето до 12 ч. ќе имаат корисниците од населбите Трајаново Трло, Усова Чешма и во Оризари.  

КЈП „Водовод“ се извинува за прекинот и повикува на разбирање од потрошувачите на вода за пиење.

Сподели: