НА 6 МАРТ СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КОЧАНИ ЌЕ ЈА ОДРЖИ 26. СЕДНИЦА

В понеделник, 6 март, со почеток во 9 часот, во Венчалната сала, Советот на Општина Кочани ќе ја одржи 26. седница. На предлог-дневниот ред се пет точки:

Прочитај повеќе