Апел за финансиска поддршка во збогатување на културно – уметничката програма по повод Велигденските празнувања

Општина  Кочани упатува апел до сите заинтересирани фирми да се вклучат финансиски во збогатување на културно-уметничката програма по повод велигденските празнувања под мотото „Сподели радост. Оваа година Општина Кочани за прв пат во соработка со бизнис секторот овозможува поинакво одбележување на претстојните Велигденски празнувања под мотото „Сподели радост“. Одбележувањето ќе се случи во Градскиот парк Кочани во периодот од 07-18 април 2023 година. „Пролет бар“ го доби приматот оваа година да биде носител на активностите. Во склоп на одбележувањето ќе бидат поставени продажни штандови (куќарки) со различни понуди и големо…

Прочитај повеќе