Неочекувано, Николчо Илијев изоставен од првиот пакет кандидати за градоначалник

ДАЛИ АТРИБУТИТЕ НА АКТУЕЛНИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НИКОЛЧО ИЛИЈЕВ, НЕ ПОМИНАА КАЈ ИЗВРШНИОТ ОДБОР НА СДСМ, ИЛИ ВО ПРАШАЊЕ Е НЕКАКВА СТРАТЕГИЈА, ВАЖНО НЕГОВОТО ИЗОСТАВУВАЊЕ ОД ПРВИОТ ПАКЕТ ОДЕКНА ШОКАНТНО ВО ОДРЕДЕНИ ПАРТИСКИ И ПОЛИТИЧКИ КРУГОВИ И КАЈ ВЛАСТА И КАЈ ОПОЗИЦИЈАТА, ВО ОПШТИНА КОЧАНИ. РАЗРЕШЕНИ ДИЛЕМИТЕ ОКОЛУ КАНДИДАТИТЕ ВО ВИНИЦА, ПЕХЧЕВО, ДЕЛЧЕВО, ПРОБИШТИП И ШТИП. Шокантно за одредени кругови во Општина Кочани, одекна изоставувањето во првиот пакет на актуелниот градоначалник Николчо Илијев, од кандидатурата за втор мандат. Очигледно уважувањето од партискиот врв, во поедини приватни активности се едно, а партијата и…

Прочитај повеќе